|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS1001
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS1003
|
Turizme Giriş
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS1005
|
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS1007
|
Gıda Güvenliği ve Hijyen
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS1009
|
Temel Sanat Eğitimi
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
HLÜ0120
|
İş Sağlığı ve Güvenliği
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Uzaktan
|
|
OZD0101
|
Türk Dili I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Uzaktan
|
|
OZD0103
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Uzaktan
|
|
OZD0105
|
İngilizce I
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Uzaktan
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS1002
|
Gastronomi ve Yiyecek İçecek Tarihi
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS1004
|
Beslenme İlkeleri
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS1006
|
Profesyonel Bıçak Kullanımı ve Kesim Teknikleri
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
HİT1006
|
Genel İşletme
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
Yüz Yüze
|
|
OZD0102
|
Türk Dili II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Uzaktan
|
|
OZD0104
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Uzaktan
|
|
OZD0106
|
İngilizce II
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Uzaktan
|
|
OZD0130
|
Kariyer Planlama
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Uzaktan
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS2001
|
Yiyecek ve İçecek Yönetimi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS2003
|
Menü Planlama
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS2005
|
Temel Pişirme Teknikleri
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
Yüz Yüze
|
|
HLÜ0111
|
İleri Mesleki İngilizce I
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
ADS2XX1
|
Alan Dışı Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
AİS2XX1
|
Alan İçi Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS2002
|
Dünya Mutfağı Uygulamaları I
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS2004
|
Unlu Mamuller ve Ekmek Yapımı
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
GSF0010
|
Staj I
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
Yüz Yüze
|
|
HLÜ0112
|
İleri Mesleki İngilizce II
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
ADS2XX2
|
Alan Dışı Seçmeli (2 Adet)
|
-
|
Seçmeli
|
6
|
2
|
Yüz Yüze
|
|
AİS2XX2
|
Alan İçi Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS3001
|
Dünya Mutfağı Uygulamaları II
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS3003
|
Türk Mutfağı ve Uygulamaları
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS3005
|
Yiyecek ve İçecek Servis Teknikleri
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
HLÜ0113
|
İleri Mesleki İngilizce III
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
ADS3XX1
|
Alan Dışı Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
AİS3XX1
|
Alan İçi Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
YDS3XX1
|
Yabancı Dil (Seçmeli)
|
-
|
Zorunlu
|
3
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS3002
|
Dünya Mutfağı Uygulamaları III
|
1+4+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS3004
|
Soğuk Mutfak ve Uygulamaları
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
GSF0020
|
Staj II
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
Yüz Yüze
|
|
HLÜ0114
|
İleri Mesleki İngilizce IV
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
ADS3XX2
|
Alan Dışı Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
AİS3XX2
|
Alan İçi Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
YDS3XX2
|
Yabancı Dil (Seçmeli)
|
-
|
Zorunlu
|
3
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS4001
|
Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS4003
|
Pastacılık Uygulamaları
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
GSF4001
|
Bitirme Projesi I
|
0+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
HLÜ0115
|
İleri Mesleki İngilizce V
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
ADS4XX1
|
Alan Dışı Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
AİS4XX1
|
Alan İçi Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
YDS4XX1
|
Yabancı Dil (Seçmeli)
|
-
|
Zorunlu
|
3
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS4002
|
Yöresel Mutfaklar ve Uygulamaları
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
GSF4002
|
Bitirme Projesi II
|
0+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
HLÜ0116
|
İleri Mesleki İngilizce VI
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
ADS4XX2
|
Alan Dışı Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
AİS4XX2
|
Alan İçi Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
YDS4XX2
|
Yabancı Dil (Seçmeli)
|
-
|
Zorunlu
|
3
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
25
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|