|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
AŞP1001
|
Beslenme İlkeleri
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
AŞP1003
|
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
AŞP1005
|
Gıda Saklama Teknikleri
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
AŞP1007
|
Gıda ve Personel Hijyeni
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
AŞP1009
|
Akademik ve Sosyal Oryantasyon
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
HLÜ0110
|
Temel Bilgi Teknolojileri
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Uzaktan
|
|
MYO1231
|
(İleri) Yüksekokul Mesleki İngilizce I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
OZD0101
|
Türk Dili I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Uzaktan
|
|
OZD0103
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Uzaktan
|
|
OZD0105
|
İngilizce I
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Uzaktan
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
AŞP1002
|
Soğuk Mutfak Hizmetleri
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
AŞP1004
|
Menü Planlaması ve Yönetimi
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
MYO1232
|
(İleri) Yüksekokul Mesleki İngilizce II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
OZD0102
|
Türk Dili II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Uzaktan
|
|
OZD0104
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Uzaktan
|
|
OZD0106
|
İngilizce II
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Uzaktan
|
|
OZD0130
|
Kariyer Planlama
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Uzaktan
|
[G] |
AİS1XX2
|
Alan İçi Seçmeli (2 Adet)
|
-
|
Seçmeli
|
8
|
|
2
|
Yüz Yüze
|
[G] |
MYS1XX2
|
MYO Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
AŞP2001
|
Pasta ve Hamur İşleri Yapım Teknikleri
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
AŞP2003
|
Dünya Mutfakları Uygulamaları I
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
AŞP2005
|
Türk Mutfağı Uygulamaları I
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
MYO2020
|
Staj
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
MYO2231
|
(İleri) Yüksekokul Mesleki İngilizce III
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
[G] |
AİS2XX1
|
Alan İçi Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
[G] |
MYS2XX1
|
MYO Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
AŞP2002
|
Dünya Mutfakları Uygulamaları II
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
AŞP2004
|
Türk Mutfağı Uygulamaları II
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
MYO2000
|
Bitirme Projesi
|
0+4+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
MYO2232
|
(İleri)Yüksekokul Mesleki İngilizce IV
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
[G] |
ADS2XX2
|
Alan Dışı Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
[G] |
AİS2XX2
|
Alan İçi Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
[G] |
MYS2XX2
|
MYO Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|