|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
AŞP107
|
Beslenme İlkeleri
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
AŞP109
|
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
AŞP115
|
Gıda Saklama Teknikleri
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
AŞP131
|
Gıda ve Personel Hijyeni
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
AŞP181
|
Mesleki İngilizce I
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
AŞP183
|
Akademik ve Sosyal Oryantasyon
|
1+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
ATA101
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
İNG101
|
İngilizce I
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
TBT100
|
Temel Bilgi Teknolojileri
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
TDB101
|
Türk Dili I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
AŞP110
|
Soğuk Mutfak Hizmetleri
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
AŞP182
|
Mesleki İngilizce II
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
AŞP184
|
Menü Planlaması ve Yönetimi
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
ATA102
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
HLC101
|
Kariyer Planlama
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
İNG102
|
İngilizce II
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
TDB102
|
Türk Dili II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
SEC201
|
Seçmeli Ders
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
|
|
|
SEC202
|
Seçmeli Ders
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
|
|
|
SEC203
|
Seçmeli Ders
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
|
|
|
SEC204
|
Seçmeli Ders
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
|
|
[G] |
ADISI2YY
|
Alan Dışı Seçmeli (MYO) (1 Adet)
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
[G] |
AICI2YY
|
Alan İçi Seçmeli (2 Adet)
|
-
|
Seçmeli
|
8
|
|
2
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
46
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
AŞP207
|
Pasta ve Hamur İşleri Yapım Teknikleri
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
AŞP209
|
Dünya Mutfakları Uygulamaları I
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
AŞP279
|
Türk Mutfağı Uygulamaları ı
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
AŞP281
|
Mesleki İngilizce III
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
AŞP297
|
Yaz Stajı(45 İşgünü)
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
[G] |
ADISI3YY
|
Alan Dışı Seçmeli (MYO) (1 Adet)
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
[G] |
AICI3YY
|
Alan İçi Seçmeli (2 Adet)
|
-
|
Seçmeli
|
8
|
|
2
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
AŞP208
|
Dünya Mutfakları Uygulamaları II
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
AŞP280
|
Türk Mutfağı Uygulamaları II
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
AŞP282
|
Mesleki İngilizce IV
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
AŞP284
|
Bitirme Projesi
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
[G] |
ADISI4YY
|
Alan Dışı Seçmeli (Üniversite) (1 Adet)
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
[G] |
AICI4YY
|
Alan İçi Seçmeli (2 Adet)
|
-
|
Seçmeli
|
8
|
|
2
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|